STUDENT SMART

STUDENT SMART | ACCELERATOR PROGRAM

Studentenbijbaantje? Studieschuld? Of kan je gewoon wel wat meer geld gebruiken? Het kan veel slimmer!

Join Our Program.

Studenten zijn de generatie van morgen en het toekomstige kloppende hart van onze samenleving. Als voormalige studenten weten wij als geen ander hoe mooi je studententijd kan zijn. Tegelijkertijd bereid je je als student voor op een hopelijk mooie en succesvolle carrière.

Echter, inmiddels zijn we erachter gekomen dat we tijdens onze studie bij lange na niet altijd de skills leren die later wel ontzettend belangrijk kunnen zijn. Studentenbijbaantje? Studieschuld? Of kan je gewoon wel wat extra geld gebruiken?

Wat ons betreft kan het veel slimmer. Als DNTSTRY Liberty is het onze missie wereldwijd mensen financial smart te maken. Binnen Nederland hebben wij de ambitie de komende tijd minimaal 30.000 mensen naar financiële vrijheid te helpen.

In samenwerking met onder meer de Amerikaanse SMT investeerdersgroep zijn wij recent ons nieuwe 90-day accelerator programma STUDENT SMART gestart.

Over de afgelopen 2,5 jaar heeft SMT vijfenveertig 6-figure earners en twee 7-figures onder de 25 jaar opgeleid die volledig financieel onafhankelijk zijn en nu zelf mensen naar financiële vrijheid helpen.

De levens die we daarmee zien veranderen, niet alleen van onze studenten zelf maar ook van hun familie en anderen, geeft ons de voldoening en motivatie om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

STUDENT SMART

Leer denken als een investeerder.


Investor Mindset.

Leer aan de hand van een zogenaamde ‘investor mindset’ hoe je slim je geld kan investeren door gebruik te maken van de zogenaamde foreign exchange markets. Het kunnen ‘lezen’ van deze financiële markt, wat zelfs voor dummies mogelijk is, levert je een skillset op voor de rest van je leven, net zoals met bijv. fietsen en autorijden het geval is. Het stelt je in staat slim geld te verdienen, waardoor je uiteindelijk minder hoeft te werken en meer tijd en vrijheid overhoud om de dingen te doen die je graag wil doen. Geniet later meer van je beroep (werken omdat je wil werken, niet omdat je moet werken), met de mogelijkheid om met vervroegd pensioen te gaan.

Startup Fee.

Net zoals Swapfiets en Netflix hanteren wij een prepaid membership programma. Onze Amerikaanse investeerder vraagt $234,95 om aan het STUDENT SMART Accelerator Program deel te nemen. Hiervoor krijg je je eerste maand toegang tot ons accelerator platform en word je op een 7-day launch & profit plan gezet waarbij het streven is binnen een week slim je eerste winsten te maken. Zie je binnen een week geen resultaten of geen meerwaarde? Dan geven wij je geld terug. Ben je enthousiast? De 2e en 3e maand geldt een maandelijkse membership fee van $174,95. Je zit verder niet vast aan een contract, dus je kan iedere maand opzeggen.

FTMO Challenge.

De meest gemotiveerde studenten zullen door ons worden aangedragen voor de FMTO Challenge (Winner of the 2019 Deloitte Rising Star Award), waarbij je de kans krijgt een bedrijfsaccount van $100,000 te managen. De investeringswinsten die je uit dit account haalt zullen vervolgens voor 70% jouw eigendom worden en bovendien worden eventuele verliezen gedekt. Be Student Smart!

In collaboration with our Elite Partners

Onze cijfers van de afgelopen 2,5 jaar…


45

6-figure earners

2

7-figure earners

350+

members

$100,000

FTMO reward

Our Education Team

Milly Millz
Nes Vasquez
Matthew Thayer
Daniel Lopez
Jonathan Nunez
Christian Lopez
Evan Cabral
Leonardo Diaz

Timeline

 • 30 days

  • ‘Start with why’
   7-day launch plan
   7-day profit plan
   Minimum target: 48,6% ROI (Return on investment)
   Top target: 265,3%
 • 60 days

  • ‘The Investor Mindset’
   Emotional intelligence
   Minimum target: 220,8%
   Top target: 704%
 • 90 days

  • ‘The Butterfly Effect’
   Minimum target: 328,1%
   Top target: 1867,9%

Waarom STUDENT SMART?

Tijdens onze opleiding leren we niet vaak hoe je slim met geld kan omgaan. Daar willen wij verandering in brengen.

 • Obtain an investor skillset
 • Learn investing the right way
 • Collaboration of elite partners
 • In-house educators
 • Earn while you learn

What will your reward be?

Starting amount*€50€100€200€500€1000
30 days (20 sessions)€132,66€265,33€530,66€1326,65€2653,30
60 days (40 sessions)€352,00€704,00€1408,00€3519,99€7039,99
90 days (60 sessions)€933,96€1867,92€3735,84€9339,59€18.679,19
*based on a 5,00% return on investment per live classroom

Waardering: 5 uit 5.

‘Best team in the business’

Big thanks to the team! Grew my account over 600% in my first month with them. It really pays when you study hard and learn from the best! SMT is the best team in the business. Let’s go!

Nikki

Waardering: 5 uit 5.

‘Right decision’

After the first month I knew I made the right decision. The mentorship is really genuine and everyone here does their best to help grow each other. Started my account with 50 dollars and today I got my month goal of 200+. You’ll never find leaders like at SMT.

Michelle & Sem

Waardering: 5 uit 5.

‘23,6K withdrawal within 45 days’

My weekly target is 7K. I was able to withdraw 23,6K in less than 45 days thanks to SMT. Like one investment pays for your monthly subscription costs, one setup just made me $940 in like 5 minutes!

Adel, Pat & Dom


Our Founding Team

Chris Terry
Monika Vega
Isis de la Torre
David Imonitie
Alex Morton
Jason Brown
Ivan Tapia
Matthew Rosa

Frequently Asked Questions

Heb je nog vragen?


Waarom organiseren jullie dit voor studenten?

Studenten zijn de generatie van morgen en het toekomstige kloppende hart van onze samenleving. Als voormalige studenten weten wij als geen ander hoe mooi je studententijd kan zijn. Tegelijkertijd bereid je je als student voor op een hopelijk mooie en succesvolle carrière.

Echter, inmiddels zijn we erachter gekomen dat we tijdens onze studie bij lange na niet altijd de skills leren die later wel ontzettend belangrijk in het leven kunnen zijn. Sterker nog, studenten komen rond van een bijbaantje of gaan een lening aan bij DUO. Het afbetalen van je studieschuld kan daarbij soms best een aardige uitdaging zijn.

Wat is jullie intentie met dit programma?

Als DNTSTRY Liberty is het onze missie wereldwijd mensen financial smart te maken. Binnen Nederland hebben wij de ambitie de komende tijd minimaal 30.000 mensen naar financiële vrijheid te helpen.

De levens die we daarmee zien veranderen, niet alleen van onze studenten zelf maar ook van hun familie en anderen, geeft ons de voldoening en motivatie om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Met welke partners werken jullie samen?

In samenwerking met onder meer de Amerikaanse SMT investeerdersgroep zijn wij recent ons nieuwe 90-day accelerator programma STUDENT SMART gestart voor de studentenwereld.

Over de afgelopen 2,5 jaar heeft SMT vijfenveertig 6-figure earners en twee 7-figures onder de 25 jaar opgeleid die volledig financieel onafhankelijk zijn en nu zelf mensen naar financiële vrijheid helpen. Ben jij de volgende?

Wat houdt het programma in?

Aan de hand van een zogenaamde ‘investor mindset’ leer je hoe je slim je geld kan investeren door gebruik te maken van de zogenaamde foreign exchange markets. Het kunnen ‘lezen’ van deze financiële markt, wat zelfs voor dummies mogelijk is, levert je een skillset op voor de rest van je leven, net zoals met bijv. fietsen en autorijden het geval is. Het stelt je in staat slim geld te verdienen, waardoor je uiteindelijk minder hoeft te werken en meer tijd en vrijheid overhoud om de dingen te doen die je graag wil doen. Geniet later meer van je beroep (werken omdat je wil werken, niet omdat je moet werken), met de mogelijkheid om met vervroegd pensioen te gaan.

Hoeveel kost het?

Net zoals Swapfiets en Netflix hanteren wij een prepaid membership programma. Onze Amerikaanse investeerder vraagt $234,95 om aan het STUDENT SMART Accelerator Program deel te nemen. Hiervoor krijg je je eerste maand toegang tot ons accelerator platform en word je op een 7-day launch & profit plan gezet waarbij het streven is binnen een week slim je eerste winsten te maken aan de hand van accurate software en live classrooms met onze financial educators. Zie je binnen een week geen resultaten of geen meerwaarde? Dan geven wij je geld terug. Maak je anderzijds al mooie winsten of zie je in ieder geval potentie? Dan geldt voor je 2e en 3e maand een maandelijkse fee van $174,95. Je zit verder niet vast aan een contract, dus je kan iedere maand opzeggen.

Hoe zit het met je maandelijkse membership?

De fee is weliswaar iets duurder dan je Swapfiets of Netflix abonnement, maar het verschil is dat bij dit programma je investering zich direct terugbetaald. Dat is een stuk makkelijker en slimmer verdienen dan het gemiddelde studentenbaantje. Bovendien is het extra leuk in groepsverband (met medestudenten) je geld slim te kunnen investeren, waarbij je elkaar kan helpen en motiveren. En van het geld wat je samen hebt verdiend, kan je achteraf gerust een biertje extra drinken. Daarnaast hebben we ook een referral systeem: wanneer je 2 mensen aanbrengt binnen ons Accelerator Program, hoef je je 2e en 3e maand niet te betalen zolang zij actief lid zijn. Ook een mooie mogelijkheid dus voor hen die dit een mooie oplossing vinden. Ben je superenthousiast? Dan is het ook mogelijk ambassadeur van ons programma te worden. Stuur ons daarvoor even een berichtje.

Hoeveel tijd kost het?

Wij raden aan iedere dag een uurtje in te plannen voor zelfstudie en daarnaast zal je als beginner iedere werkdag zo’n 20 tot 60 minuten bezig zijn met het analyseren en invoeren van je slimme investeringen. Voor de fanatiekelingen onder ons raden we aan om hiermee maximaal 4 uur per dag met je investeringen bezig te zijn. We organiseren meerdere keren per week Live Mentorship calls via Zoom waarin we begeleiding bieden en daarnaast kan je iedere week bij onze vaste Live ‘Get Paid’ sessies aanhaken, waarin de beste financial educators je letterlijk vertellen wat je moet doen. Earn while you learn.

Hoe zit het met de FTMO Challenge?

De meest gemotiveerde studenten zullen door ons worden aangedragen voor de FMTO Challenge, waarbij je de kans krijgt een bedrijfsaccount van $100,000 te managen. De investeringswinsten die je uit dit account haalt zullen vervolgens voor 70% jouw eigendom worden en bovendien worden eventuele verliezen gedekt. Be Student Smart!

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kan je inschrijven via je verenigingslink. Wanneer de inschrijving en betaling gelukt is, word je gelijk op ons 7-day launch & profit plan gezet om financial smart te worden. Het is hierbij de bedoeling dat je binnen een week je eerste investeringswinsten ziet. Is dit niet het geval en/of zien ze geen meerwaarde? Dan geldt daarvoor onze 7-day money back guarantee.

Daarnaast zullen we ook een gemeenschappelijke groepslaunch via Zoom voor jullie vereniging inplannen, zodat iedereen binnen de vereniging op één lijn zit.

%d bloggers liken dit: